Castalla llança un complet programa d’activitats per al 13, 14 i 15 de maig en la Fira de Sant Isidre

Els concessionaris d’automòbils compartiran protagonisme amb la Fira Medieval, els expositors del comerç i l’hostaleria, zones de restauració, associacions i turisme, en aquesta XXVIII edició que ha renovat la seua organització

L’Ajuntament de Castalla ha presentat un complet programa d’activitats, que ha preparat amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Isidre els dies 13, 14 i 15 de maig. El Consistori ha llançat tota la informació d’aquesta XXVIII edició, que destaca per la renovació de l’organització de l’esdeveniment per a donar un salt de qualitat.

Els estands dels concessionaris d’automòbils seran de nou protagonistes de la fira, que també comptarà amb una zona dedicada a la fira medieval i expositors amb el millor del comerç, l’hostaleria i l’artesania de la zona. Les associacions locals i el turisme de diferents poblacions també estaran presents. A més, durant el cap se setmana se succeiran els concerts, tallers i les activitats dirigides a tota mena de públics com el ‘Gamer Weekend’ o la zona infantil, que estarà ubicada en el parc municipal. Al seu torn, l’esplanada del parc municipal acollirà la zona d’hostaleria amb les carpes ‘Estrella Levante’ i els Food Trucks ubicats en el passeig, on també se celebraran els concerts, amb actuacions de grups locals, DJ, bandes tribut i orquestres.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha destacat que “ja ho tenim tot llest per a disfrutar de la XXVIII edició de la Fira de Sant Isidre, un esdeveniment molt rellevant per a la nostra ciutat i el que hem treballat durant molt de temps per a recuperar la importància a nivell local i en tota la comarca de la Foia”. Bernabeu ha posat en valor “l’esforç dut a terme per tot l’equip de govern per a renovar l’organització de la fira, amb una aposta decidida per la professionalització d’aspectes com la direcció o la comunicació, que ens han ajudat a tindre-ho tot llest perquè la fira de l’any 2022 siga un èxit i complisca amb les expectatives”.

El divendres 13 de maig serà la posada en marxa de la fira, amb tallers per als més xicotets des de les 10:00 del matí i l’inici del Gamer Weekend a partir de les 11:00 hores. Per la vesprada, a les 17:00 hores, serà l’apertura oficial de la Fira Medieval i de la zona d’expositors. També es duran a terme diferents activitats infantils i juvenils i l’entrega de premis del concurs juvenil de Tik-Tok així com el visionat dels guanyadors a la zona de premsa, situada a la plaça de la Font Vella. A més, a les 19:00 hores s’inaugurarà a la Casa de Cultura l’exposició Castalla’Art.

El dissabte 14 de maig la fira arrancarà amb la cercavila d’El Sogall a les 10:30 hores. A partir d’ací, seguiran les activitats fins que a les 12:00 hores es realitzarà la inauguració oficial de la XXVIII edició de la Fira de Sant Isidre de Castalla, amb la presència de les autoritats des de la plaça Major. A les 13:30 hores serà l’entrega de premis del campionat d’escacs de la fira en la zona de premsa. Durant la vesprada continuaran les activitats infantils i les competicions del ‘Gamer Weekend’. Finalment, a les 00:00 hores del dissabte, el correfocs, que ha sigut protagonista del cartell anunciador d’aquest any, inundarà els carrers de la ciutat de foc i música.

Finalment, el diumenge 15 de maig l’esdeveniment comptarà amb una proposta molt especial per als més xicotets, amb un contacontes a les 11:00 hores en l’escenari del parc municipal, el taller de pintura entre les 11:00 i les 14:00 hores i la resta d’activitats infantils i juvenils.

Per la seua banda, el tècnic de Turisme, Andrés Ruíz, ha declarat que “hem aconseguit quadrar un programa d’activitats variat i complet, amb propostes atractives per a tots els públics i zones diferenciades per a tots els sectors que participen en l’esdeveniment”. Per a Ruíz, es tracta de “una proposta que reuneix al millor del comerç, l’hostaleria i la cultura de la zona que permetrà a tota la gent que ens visite disfrutar d’un cap de setmana ple d’opcions”.

Presència del Turisme, las associacions i entitats locals

La zona dedicada a les associacions i el turisme també serà un punt destacat en el recorregut de la fira. Els visitants podran trobar ací els llocs de les associacions locals Despertar, Fibromialgia, Àgora, l’Alzheimer, Asoka i La Pepa. A més, també estaran presents el Patronat de Turisme Costa Blanca, l’Associació de Turisme Interior i els departaments turístics de huit entitats, més allà de Castalla: Altea, Santa Pola, Alcoi, Banyeres de Mariola, Albaida, Onil, Saix i Cocentaina.

La regidora de Fira, Gema Sánchez, ha dit que “animem a tota la població de Castalla a omplir de vida la localitat durant tot el cap de setmana”. Al seu torn, ha convidat a tota la gent de les poblacions veïnes a visitar la localitat y ha destacat “que podran trobar una fira de Sant Isidre amb un format més compacte i centralitzat, amb una millor organització i de gran qualitat”.

Déjanos un mensaje

San Isidro de Castalla

Contacto: 96 656 08 10

Email: info@castalla.org